Kerstmenu 7-gangen

 

Amuse
1000 jarige ei met tartaar van coquille en krokante wagyu
~
1e Gang
Tartaar van yellowfin kingfish uit Zeeland 100% bio bereidt met vintage soja, yuzu en witte sesamolie met krokante kappertjes, lente-ui en kimchi.
~
2e Gang
Gestoomde kabeljauwrugfilet met delicate bouillon van Junmai Daiginjo sake, sjalot, gember en crème van truffel
~
3e Gang
Langzaam gegaarde roodpatrijs met knolselderijpuree, zuurkool Wengzhou stijl en saus van kimchi
~

4e Gang

Ravioli gevuld met King Gamba en langoustine afgelakt met honing en laksasaus.
~
5e Gang
Runder Wagyu met Vadouvan, kastanjecrème, zwarte hawaiaanse zeezout en gedroogde Shi-take.

~

 

Amuse
Lichtgerookte wildzwijn met radijszwammen gelei van bospaddestoelen met mousse van Tom Yam.
~
6e Gang
Gebraden hertenhaas en gewokte Iberico, Thaise mangosaus, rode bietencrème met hoisin en Bailey’s. Erbij geserveerd bami Wenzhou stijl, XO zwarte rijstazijn en knoflook.
~
7e Gang
Chefs tuintje met stoofpeertjes, sorbetijs, brownie en chocolademousse.
Er is een bijpassend wijnarrangement bij het Kerstmenu te bestellen voor 59,50 euro.

Eventuele voorkeuren en bijzonderheden (allergie, zwangerschap) en verandering van aantal gasten kunt u tot 1 dag voor aanvang aan ons doorgeven.

Het Kerstmenu wordt geserveerd vanaf 18 december tot en met 30 december.