Keuzemenu

Wij bieden een 3 gangen menu voor 36,50 euro. Keuze bestaat uit vis, vlees of vegetarische gerechten.

Voorgerecht
Zalm
Tartaar | Eidooier | Komkommer

Eend
BBQ Saus | Bamboe | Kumquat

Botersla
Avocado | Gepocheerd ei | Croutons

Hoofdgerecht
Skrei 
Kokos | Shiitake pesto | Udon

Lamsschenkel
Malakka saus | Rode biet | Udon

Seizoensgroente
Peen | Baby knolselderij | Udon

Dessert
Chef’s Tuintje 
Vanille | Chocola | Framboos

Bij het Keuze Menu kunnen wij voor u een bijpassend wijnarrangement verzorgen, voor zeven euro per glas.

Mocht u nog dieetwensen en/of intolerantie hebben, dan horen wij dat graag.

Chef’s Menu

1e
Gamba
Kruidenpesto | Sake | Kimchi saus

2e
Skrei
Witte truffel | Asperge | Shiitake

3e
Zeeboeket ··
Thai rode curry | Coquille | Pulpo

4e
Kalfswang ·
Sesam en pinda saus | Honing | Soja

5e
Wagyu bavette ···
Pinda | Poeder van steranijs | Hawaiiaans zwart zeezout

6e
Eend
BBQ saus | Bamboe | Kumquat

7e
Chef’s Tuintje
Vanille | Chocola | Framboos

Minimaal 2 couverts per tafel

4 Gangenmenu: – 49 euro p.p.
5 Gangenmenu: ·  – 61 euro p.p.
6 Gangenmenu: ·· – 73 euro p.p.
7 Gangenmenu: ··· – 85 euro p.p.

Het menu staat gelijk aan de aantal gangen (balletjes ●) die u neemt.

Bij het Chefs Menu kunnen wij voor u een bijpassend wijnarrangement verzorgen, voor zeven euro per glas.

Mocht u nog dieetwensen en/of intolerantie hebben, dan horen wij dat graag.

Om mee te beginnen – Koud

Zalmtrilogie
Nuocman | Soja stroop | Pesto
16 euro

Zeeboeket
Tijgergarnaal | Zalm | Octopus | Coquille
18 euro

Sashimi mix
Yellowfin tonijn | Shetland zalm | Atlantische zeebaars
18 euro

Yellowfin tonijn tartaar
Vintage soja | Mierikswortel | Sesam
18 euro

Vietnamese loempia
Kimchi-radijs | Massamancurry | Seizoengroente
11 euro

Wagyu tartaar
Vintage soja | Mierikswortel | Sesam
18 euro

Om mee te beginnen – Warm

Coquille Saint-Jacques
Gestoomd | Soja | Knoflook
18 euro

King Gamba
Ravioli | Kokos | Laksa
18 euro

Boerderijkwartel
Foiegras | Umeboshi | Zeezout
17 euro

Tom kha kai
Soep | Kokos | Citroengras | Mais-hoender
12 euro

Vis en Vegetarische bereidingen

Zeetong
+/- 750 gram | Gebakken | Boter-soja
Dagprijs

Tarbot
Gestoomd | Lapsong vintage thee | Sojasaus | Lente-ui
49 euro

Seizoensgroente
Peen | Baby-knolselderij | Truffel
22 euro

Kabeljauwfilet
Kai choi | Citrus Vinaigrette | X.O.
24 euro

Vispot
Tausi | Gamba | Griet | Zalm | Coquille
35 euro

Alle hoofdgerechten op deze pagina worden geserveerd met witte rijst, gebakken rijst, udon of mihoen naar keuze.

Gevogelte en Vleesbereidingen

Boerderij mais-hoender
Groene Curry | Soja
24 euro

Livar
Procureur | Daikon | Gestoofde aubergine
29 euro

Speenvarken-rack
Groen radijs | Leliebloem | Pikante mangosaus
38 euro

“USA Grain Fed”-beef
Gerijpt & gemarmerd | Gebakken | Gelakt in soja
38 euro

Wagyu Gold Label
Entrecôte | Gebakken | Jus verrijkt met vadouvan
55 euro

Stoverij van MRIJ-runderlende
Massaman curry | Gestoofd | Pikant
25 euro

Alle hoofdgerechten op deze pagina worden geserveerd met witte rijst, gebakken rijst, udon of mihoen naar keuze.